ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Песикам режиму

    16 квітня 2024 вівторок
    96 переглядів
    Куди там вам до псів! Пси - то розумні і віддані створіння...

    "Вас часто називають псами режиму, але, як на мене, це занадто. Пси - то розумні і віддані створіння, які ніколи не зраджують, скорше загинуть. Куди там вам до псів. Але то таке".

    "Ви всі - прокурори, судді і вчорашні міліціянти, які вже гордо називають себе поліцейськими - просто песики режиму, які нічому, крім як гавкати по команді зверху, за своє життя не навчилися. Ви абсолютно переконані, що ходіння на ланцюжку і синхронний лай забезпечать вам теплу будку і миску об'їдків зі столу хазяїна. Десь так воно і є.

    Але ваші хазяєва час від часу переїздять до інших, тепліших країн і кидають вас. І ви залишаєтеся віч-на-віч з тими, на кого вчора гавкали по команді і шукали, як вкусити. От тоді ви починаєте скиглити про роботу, накази і несправедливу систему. Вам страшно. Допоки не з'явиться новий хазяїн. І знов ви забуваєте про все, що було, і починаєте збиватися в зграї та віддано гавкати, куда вкажуть. Ви робите все, що вам наказали, навіть не задумуючися. А потім черговий хазяїн втікає до Росії, Австрії чи Італії, полишивши вас. І знову ви піджимаєте хвости і скиглите, коли у вас кидають камінням.

    Мазохізм? Ні, то лиш на перший погляд. Просто в песиків немає пам'яті. Є рефлекси, набуті і вроджені. Прості і зрозумілі. Ница покора хазяїну і ненависть до всіх, кого наказали ненавидіти. Страшніше за все для вас - стати непотрібними новому хазяїну. Тоді життя втрачає сенс. Тоді ви опиняєтеся в світі, який все життя ненавиділи і який ворожий до вас, бо він повний тих, кого ви кусали все своє життя. Страшно. Але неминуче", написал на своей странице в Фейсбук Владимир Гласснер.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Яценюк : Напевно, кляті москалі усіх завербували!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору