ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Зібрано всі докази, щоб посадити Кучму за вбивство Гонгадзе - Бутусов (ВІДЕО)

    28 березня 2024 четвер
    133 переглядів
    ФБР провела експертизу запису «плівок Мельниченка» і визнала їх дійсними

    Український журналіст Юрій Бутусов вважає, що всі матеріали для винесення обвинувального вироку екс-президенту України Леоніду Кучмі зібрані.

    «Це найбільш очевидний злочин в Україні, де дуже однозначно зрозуміло, хто замовник вбивства Гонгадзе - це Президент Кучма», - сказав журналіст в ефірі ток-шоу «Че».



    За його словами, ФБР провела експертизу запису «плівок Мельниченка» і визнала їх дійсними, тому ГПУ нічого не заважає долучити ці матеріали до справи Гонгадзе або провести власну фонетичну експертизу.


    На думку Бутусова, що недолучення «плівок Мельниченка» до матеріалів справи про вбивство Георгія Гонгадзе, пов'язане з нинішнім Президентом Петром Порошенко.


    На сором нинішнього Президента Петра Порошенка, недолучення матеріалів експертизи записів Мельниченка кидає тінь на главу держави, тому що він теж є фігурантом цих записів,
    - Сказав журналіст.
    Бутусов переконаний, що це викликає підозру, що сам Порошенко «не дає відмашку» через суд Гонгадзе, щоб його розмови з Леонідом Кучмою теж долучили до якої-небудь справи.


    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ "Сюрприз" від Яценюка на прощання! Українцям приходять величезні рахунками за газ тому, що норми споживання змінили заднім числом!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору