ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Києві на зйомній квартирі жорстоко вбили закарпатця - на тілі нарахували 30 колото-різаних ран (ВІДЕО, ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    91 переглядів
    Столична Поліція розшукує вбивць 25-річного уродженця Закарпаття

    Труп квартиранта виявила господиня квартири. На тілі потерпілого експерти нарахували близько 30 колото-різаних ран

    Столична Поліція розшукує вбивць 25-річного уродженця Закарпаття.


    Увечері до чергової частини Дарницького управління поліції надійшло повідомлення, що в квартирі на вулиці Анни Ахматової виявлено труп молодого чоловіка. За вказаною адресою негайно виїхала патрульна поліція і слідчо-оперативні групи районного та головного управлінь.


    "На місці події до правоохоронців звернулася господиня квартири. Вона розповіла, що напередодні до неї зателефонував 30-річний приятель її квартиранта. Він в останні дні не міг додзвонитися до нього, а тому попросив жінку відкрити будинок своїми ключами, адже підозрював, що могло трапитися нещастя. Коли вони з господинею потрапили в приміщення, виявили труп 25-річного орендаря з численними ранами. Після цього викликали поліцію. Згодом з'ясувалося, що з двору також зник автомобіль убитого. Слідство розглядає всі можливі версії скоєння правопорушень " , - розповів заступник начальника Головного управління Національної поліції в місті Києві Олександр Пивовар.


    Жінка розповіла, що хлопець протягом останніх трьох років знімав житло, проблем з ним ніколи не було.


    Крім цього, правоохоронці опитали чоловіка, який першим занепокоївся після зникнення убитого хлопця. У розмові він зазначив, що знаходився з потерпілим в дружніх відносинах. За кілька днів до вбивства вони зустрічалися, а потім хлопець перестав виходити на зв'язок.


    Слідчим відділом Дарницького управління поліції в місті Києві порушено кримінальну провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) і ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.


    Зараз правоохоронці встановлюють підозрюваних і обставини скоєння вбивства. Слідство у справі триває, повідомив відділ комунікації Головного управління Національної поліції в місті Києві.



    Нагадаємо, в Чехії український заробітчанин врятував дівчину від згвалтування 4-ма виродками-азіатами, а сам потрапив з "ножовими" у реанімацію

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору