ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Потік туристів на Закарпаття зріс на 35 відсотків

    29 березня 2024 п'ятниця
    66 переглядів
    Закарпаття у січні-лютому відвідало на третину більше туристів, ніж торік

    В абсолютних показниках — це 42 тисячі осіб (інформація вказана без даних по м.Ужгород).

    Згідно наданої інформації суб’єктами туризму області показники фінансово-господарської діяльності туристично-рекреаційних, санаторно-курортних та готельних закладів області за січень-лютий 2016 року у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року зросли. Загальний ріст по кількості туристів склав 35%, а у абсолютних показниках — це 42 тис осіб (інформація вказана без даних по м.Ужгород).
    Найбільшу кількість туристів очікувано прийняв Рахівський район, і така тенденція може зберегтися в найближчий місяць, оскільки снігу на Драгобраті достатньо, а отже попит на відпочинок там збережеться.
    Зважаючи на весняний період та наближення цвітіння сакур в Ужгороді та нарцисів у Долині нарцисів число туристів буде зростати й надалі. Закарпатську область з інформаційними турами відвідують туристичні компанії та представники ЗМІ з інших областей з метою презентації закарпатського туристичного продукту за межами нашого краю. А це додатково також сприятиме підвищенню привабливості Закарпаття на ринку.
    Управління туризму спільно з суб'єктами туризму готуються до участі у найбільшому весняному виставковому заході на території України — UITT — наприкінці березня-початку травня в м.Київ для презентації туристичного потенціалу та проведення ряду переговорів з представниками туристичного ринку.
    ЧИТАЙТЕ також: Що цікавого буде в Ужгороді та на Закарпатті сьогодні, 18 березня?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору