ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Росії розпочався циганський бунт! ОМОНівці і поліція жорстоко придушили так званий «газовий бунт» місцевих циган (ВІДЕО)

    25 квітня 2024 четвер
    122 переглядів
    Зранку 16 березня в Плеханово стався циганський бунт

    У російському селищі Плеханово Тульської області ОМОНівці і поліція жорстоко придушила так званий «газовий бунт» місцевих циган, які, як стверджувала місцева влада, намагалися незаконно підключитися до газових мереж, через що сталася аварія.

    З ранку 17 березня в Плеханово стоїть оточення ОМОНа , СОБР і поліції - всього близько 500 співробітників правоохоронних органів. Тут проводять роботи по усуненню незаконних вріз в газопровід на території ромського поселення.


    Близько сьомої ранку на місце приїхали співробітники газової служби. Їх робота зараз більше нагадує спецоперацію. Техніка стоїть в оточенні поліції, а всіх жителів, які заважають проведенню робіт, затримують.


    Як повідомляє кореспондент, кілька чоловіків почали прориватися через оточення до техніки газовиків. Зараз всі «бунтарі» знаходяться у відділенні поліції.


    Повідомляється, що зранку 16 березня в Плеханово стався бунт: близько ста осіб з циганського поселення прийшли до будівлі адміністрації і поліції, почали палити покришки, закидати камінням і палицями газовиків, поліцейських і журналістів.


    Конфлікт виник через те, що 15 березня в селищі з вини мешканців, які намагалися незаконно підключитися до газових мереж, сталася аварія. Без газу залишилися близько 400 будинків. Вдень 16 березня пошкодження газопроводу, які призвели до відключення газу в селищі, усунули, проте незаконні врізи поки не прибирали.




    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Бійка у Верховній Раді - відгамселили Пашинського (ВІДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости