ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Городянин приніс у поліцію цілий арсенал холодної зброї (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    76 переглядів
    Головне управління Нацполіції у Закарпатській області повідомляє...

    Дізнавшись про проведення місячника добровільної здачі зброї, мукачівець приніс до відділу поліції 34 одиниці зброї, з них 9 мечів та 25 ножів. Чоловік розповів, що цю колекцію йому залишив його побратим, з яким вони удвох служили.

    Побратим виїхав за кордон й подарував мукачівцю свою колекцію. От він і вирішив скористатися даною операцією й приніс до відділу подаровані йому трофеї.

    Холодну зброю правоохоронці направили на дослідження для проведення експертизи, – йдеться у повідомленні відділу комунікації ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

    Окрім цього, до поліції звернулися ще четверо мукачівців, які здали 4 гладкоствольні рушниці. Усі вони виявили бажання зареєструвати зброю в особисте користування в порядку чинного законодавства.

    "Оскільки місячник триває до кінця березня, правоохоронці пропонують добровільно позбавитися проблемних трофеїв, щоб не потрапити під кримінальну статтю. Стаття 263 КК України "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами і вибуховими речовинами" передбачає позбавлення волі від 3 до 7 років", – коментує старший інспектор Мукачівського відділу поліції Михайло Менчик.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору