ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Весняна порція маразму від Кремля! Столицю Росії можуть перенести з Москви до Севастополя

    19 квітня 2024 п'ятниця
    56 переглядів
    Перенесення столиці з Москви до Севастополя сприятиме міжнародному визнанню Крим

    Влада Російської Федерації (РФ) розгляне пропозицію голови ради директорів Інституту аналізу політичної інфраструктури Євгена Туніка, який в середу, 16 березня, запропонував прем'єр-міністру РФ Дмитру Медведєву перенести столицю Росії з Москви до анексованого Росією Криму, в місто Севастополь.

    «Перенесення столиці з Москви до Севастополя сприятиме міжнародному визнанню Криму як російської території, вважає голова ради директорів Інституту аналізу політичної інфраструктури Євген Тунік».

    Автор ідеї вважає, що його пропозицію підтримають і жителі Москви, оскільки нинішня столиця досягла меж зростання. Він зазначає, що заклики перенести столицю в інше місто звучать постійно.

    «Керченський міст, проблема подачі електроенергії і води – всі ці проблеми будуть вирішені за наявності політичної волі, що виразилася би в наданні Севастополю столичного статусу», – написав у листі пан Тунік.

    Більш того, керівник Інституту аналізу політичної інфраструктури впевнений, що таким чином «нашим західним партнерам стане очевидно, що свою столицю Росія ніколи не зрадить. Західні лідери в цій ситуації будуть змушені відвідувати Крим як російську територію, що буде означати міжнародне визнання».


    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Цирк під куполом Держдуми (ВІДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору