ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ще перед медовим місяцем, рідні вирили їй могилу...! Про цю таємницю вони не могли розповісти 20 років! (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    80 переглядів
    Вони влаштувалися в хвостовій частині літака і мирно задрімали під час польоту

    У серпні 1981 року подружжя Лариса і Володимир Савицький поверталися додому після весільної подорожі. Вони одружилися ще навесні, але вирішили перенести медовий місяць на літо, адже Лариса була студенткою і не хотіла переривати навчання.

    Молодята вилітали з Комсомольська-на-Амурі в рідній Благовєщенськ. Вони влаштувалися в хвостовій частині літака і мирно задрімали під час польоту ...

    Раптово Лариса прокинулася від страшного удару. На висоті 5 200 м їх літак зіткнувся з військовим бомбардувальником Ту-16! У пасажирського лайнера відірвало крила і зрізало верхню частину фюзеляжу ...



    ku.jpg


    «Всюди були чутні крики. Я повернулася до чоловіка, і побачила, що він вже мертвий - його вбило осколками. Я попрощалася з Володею і стала чекати смерті », - згадує Лариса про ті події.

    «Поки ми падали, у мене перед очима раптово промайнули кадри з американського фільму" Чудеса ще трапляються ", який ми недавно дивилися з Володею в кінотеатрі. Там дівчина також потрапила в авіакатастрофу і, втиснувшись у своє крісло, падала над джунглями. За її прикладом я перебралася до крісла біля ілюмінатора, щоб бачити, скільки залишилося до землі, і вчепилася в нього мертвою хваткою. »


    ku2_0.jpg


    Через кілька годин після падіння Лариса прийшла в себе. Вона виявилася єдиною, хто вижив з 38-ми пасажирів.

    «Коли я відкрила очі, то прямо перед собою в декількох метрах побачила свого чоловіка. Здавалося, що він хотів мене бачити і таким чином попрощався зі мною », - розповідає Лариса про минулі події.


    ku3_1.jpg


    В результаті падіння жінка отримала численні травми. У неї були зламані хребет, рука і кілька ребер, вибиті зуби, а також було серйозне струсу мозку. Але через шок Лариса не відчував болю. Вона спорудила собі невеликий притулок, грілася за допомогою чохлів від сидінь і ховалася шматком поліетилену від дощу і комарів.

    Три довгих дні Жінка провела в тайзі, перш ніж її виявила наземна пошукова група. До цього її кілька разів бачили пілоти вертольотів, але сприйняли її за куховарку геологів. Ніхто й подумати не міг, що після такої аварії можуть бути живі люди.

    Радянська влада засекретила факт авіакатастрофи. У жодній газеті про події не написали жодного рядка. А біля палати, де протягом трьох місяців Лариса приходила в себе, постійно чергувало двоє людей в цивільному, не пускаючи до неї нікого з друзів.


    ku4_0.jpg


    «Від батьків я дізналася, що вони вже вирили для мене могилу. Родичів всіх пасажирів того рейсу сповіщали про їхню смерть за списком. Крім того, батьки порадили мені нікому не розповідати про те, що сталося. З ними провели роботу відповідних органів і пригрозили мовчати », - розповідає Лариса.

    Протягом півтора років після катастрофи Лариса не могла ходити. Офіційна медицина так і не змогла її толком вилікувати. І лише потім народний костоправ зумів вправити неправильно зрощений хребет.

    Від держави Лариса отримав компенсацію в розмірі ... 75-ти рублів! Чиновники порахували, що жінку задовольнить і чверть від максимальної суми страховки, яку виплачували в разі смерті пасажирів. Більш того, Лариса протягом багатьох років нікому не могла розповісти про те, що сталося. І лише на початку 2000-х років громадськість дізналася правду ...


    ku5_0.jpg


    Нагадаємо, Сліпа ясновидиця Ванга напророкувала, що чекати залишилося не довго...! В Україні настане розв'язка світової кризи, і це стане початком нових, ще більших, кривавих подій...!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости