ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Корупція на Закарпатті - прикордонники мукачівського загону кришували переміщенні бурштину з України в Румунію (ФОТО)

    25 квітня 2024 четвер
    113 переглядів
    За 500 доларів прикордонники сприянли у переміщенні бурштину з України в Румунію

    У Закарпатті на хабарі спіймали працівника прикордонної служби. Крім того, як виявилося в корупційній схемі були замішані й інші його колеги.

    Як повідомили в Держприкордонслужбі, вчора офіцерами внутрішньої та власної безпеки відомства, співробітниками СБУ, військової прокуратури Ужгородського гарнізону в н.п. Тересва Тячівського району Закарпатської області під час отримання неправомірної грошової винагороди в розмірі 500 доларів США за сприяння у переміщенні бурштину з України в Румунію , затриманий молодший інспектор прикордонної служби одного з відділів Мукачівського загону.

    Крім інспектора прикордонної служби, як підозрюваного в співучасті за даним фактом, був відсторонений від несення служби ще один інспектор прикордонної служби цього відділу.

    В ході реалізації отриманої від офіцерів внутрішньої та власної безпеки Державної прикордонної служби попередньою інформацією і проведення розшукових заходів в 30 метрах від державного кордону виявлено два поліетиленових пакети з 10 кілограмами бурштину, які були вилучені представниками СБУ для проведення експертизи.

    Дані військовослужбовці затримані, проводяться слідчі дії.



    Нагадаємо, З'явилося фото 31-річного наркоторговця на прізвисько Муча, якого вчора розстріляли в Мукачеві... Поранений помер у лікарні (ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору