ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Відчуває безкарність! У Львові п'яний водій Range Rover побив поліцейського (ВІДЕО)

    24 квітня 2024 середа
    89 переглядів
    Чоловік напав на одного з поліцейських і завдав кілька ударів в плече і голову

    У Львові патрульні затримали автомобіль Range Rover, за порушення правил дорожнього руху. Також були відомості, що водій може перебувати в нетверезому стані, повідомляє прес-служба поліції.

    Вимоги співробітників поліції зупинитися, водій проігнорував. Правоохоронці почали переслідування і незабаром зупинили позашляховик, проте водій відмовився виходити з салону і надати документи. Свою відмову пояснив тим, що зробить це тільки в відділі поліції.


    «З'ясувалося, що за кермом іномарки перебував 42-річний львів'янин. Також встановлено, що чоловік перебував за кермом в стані алкогольного сп'яніння », - йдеться в повідомленні.


    При оформленні водій намагався зіпсувати протокол про управління транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння, а також погрожував поліцейським звільненням зі служби. Коли погрози не подіяли, чоловік напав на одного з поліцейських і завдав йому кілька ударів в плече і голову.


    За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.


    Також складено два адміністративних протоколи: за ч.1 ст.130 (керування транспортними засобами в стані алкогольного, наркотичного або іншого сп'яніння) і ст. 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника міліції) КУпАП.

    Також було винесено дві постанови - по ст.126 (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки) і ст.122-2 (невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП.



    Як ми повідомляли, сталася бійка на кордоні в Малому Березному - мітингувальник із Закарпаття побив словака

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору