ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті новий вид контрабанди! Замість сигарет, контрабандисти везуть за кордон... підсніжники (ВІДЕО, ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    78 переглядів
    За контрабанду підсніжників накладено штраф - майже 170 тисяч гривень

    Угорські митники оштрафували закарпатку за контрабанду підсніжників на 1,8 млн форинтів.

    Затримали українку, яка прямувала в Італію, сьогодні близько 12:00 на КПП "Чоп - Захонь".


    Угорські митники наклали штраф на контрабанду квітів у розмірі 10 000 форинтів за рослину, що у підсумку загалом склало 1,8 мільйонів форинтів.


    Даний випадок далеко не поодинокий. Практично щодня прикордонним поліцейським в угорській Захоні доводиться доправляти до відділку громадян України, які намагаються масово перевезти через кордон заборонені первоцвіти.
    2 березня у другій половині дня в автомобілі під керуванням 32-річного українця було виявлено 101 пролісок на загальну суму штрафу 1 мільйон форинтів, а це понад 90 тисяч гривень. Затриманого було допитано. Чоловік сказав, що віз квіти до Італії, до жіночого дня.
    Вже наступного дня, у середу 3 березня, було затримано 35-річну жінку, яку також допито в якості підозрюваного у злочинах проти нищення природних ресурсів.
    У вантажному відсіку мікроавтобусу угорські митники виявили 182 штуки пролісків і три переліска. Їх вартість, за законом Угорщини, складає 1 млн 835 тис форинтів - майже 170 тисяч гривень. Саме такий штраф накладається на порушників.
    Жінка визнала провину та також заявила, що везла квіти до Італії. Як повідомляє сайт поліції Угорщини, всі рослини були конфісковані та передані співробітникам у місто Хортобадь.



    Нагадаємо, як ми раніше повідомляли, Українка не довезла за кордон на 8 Березня ...першоцвіти!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору