ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вночі на Львівщині закарпатці вимагали від націоналістів пропустити російські вантажівки (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    54 переглядів
    На Закарпатті близько 6 000 одиниць транспорту залишилося без роботи

    Минулої ночі закарпатські перевізники намагалися на Львівщині зняти блокаду партією «Свобода» російських фур.



    Такий досить відчайдушний крок вони зробили у зв'язку з тим,що внаслідок так званої транспортної війни з Росією тільки на Закарпатті близько 6 000 одиниць транспорту залишилося без роботи.


    Цікавим фактом є те, що закарпатські перевізники були активними учасниками подій на Майдані безкоштовно возили туди харчі,дрова, були активними учасниками мітингів та акцій протесту проти тодішньої влади.


    Ще більш цікаво, що саме Іршавщина де живе переважна більшість перевізників була самим активним районом на Закарпатті,який підтримував партію «Свобода». В даному випадку саме ця політична сила зараз називає їх «тітушками» та «йовбаками».

    Щоб не бути односторонніми подаємо заяву прес-служби Львівської обласної організації ВО "Свобода" стосовно вчорашніх подій:


    У селі Гамаліївка проти ночі на 2 березня на місце безстрокової акції свободівських активістів із блокування руху російських вантажівок прибуло кілька десятків озброєних "тітушків". Невідомі особи погрожували націоналістам фізичною розправою, намагаючись провести російський "гумконвой". Про це 2 березня 2016 року повідомив очільник Львівської обласної організації ВО "Свобода" Йосиф Ситник.
    За словами націоналіста, посеред ночі для захисту і супроводу російських фур на місце блокування прибули, судячи з автомобільних номерних знаків, "тітушки" із Закарпаття.


    "Бандити провокували ситуацію погрожуючи фізичною розправою, грозили заблокувати всі в'їзди до Львова. Ба більше, ці особи постійно спілкувалися з полісменами, вимагаючи від них "домовитися" чи розігнати та арештувати активістів.
    Під час словесної перепалки між "тітушками" та нашими активістами поліція просто стояла збоку. Абсолютно незрозуміла бездіяльність полісменів, які, попри значну чисельність, жодним чином не реагували на прохання активістів з'ясувати, хто ці понад 80 невідомих осіб і кого вони представляють.


    Представники закону навіть не здійснили перевірку їхніх автомобілів на предмет наявности зброї - і це незважаючи на погрози розправи! Поліціянтів не цікавив навіть факт зупинки автомобілів "тітушок" посеред автотраси та біля самих пішохідних переходів. Проти цих осіб не було складено жодного протоколу про порушення ПДР, не перевірено їхніх документів.
    У зв'язку з цим ми вже підготували звернення до правоохоронних органів Львівщини з вимогою встановити власників авто, бо ми зафіксували номерні знаки їхніх транспортних засобів. Також вимагаємо дати оцінку виконанню співробітниками поліції, які перебували на місці події та бездіяли, своїх безпосередніх обов'язків", - наголосив Йосиф Ситник.


    Свободівці виставили фото автомобілів на яких приїхали закарпатські "тітушки".
    Джерело: transkarpatia.net


    Нагадаємо, Активісти Закарпаття більше не блокуватимуть російські фури (ВІДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору