ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатці,які мають громадянство Угорщини приймуть участь в референдумі

    20 квітня 2024 субота
    62 переглядів
    Закарпатські угорці приймуть участь в референдумі

    Резолюція Уряду Угорщини номер 2004/2016 від 24 лютого 2016 року про проведення всенародного референдуму:


    1. Відповідно до 1 параграфу 8 статті Конституції Угорщини уряд країни оголошує про всенародний референдум з наступного питання: "Чи згодні ви на право рішення Європейського Союзу на обов'язкове заселення в Угорщину негромадян Угорщини без згоди Парламенту країни?"
    2. Прем'єр-міністр Угорщини просить главу кабінету міністрів Угорщини передати дану ініціативу уряду в центральну виборчу комісію Угорщини для початку юридичної підготовки.
    Закарпатці,які мають громадянство Угорщини приймуть теж участь в референдумі і дадуть відповідь на дане питання.

    Уряд Угорщини впевнений, що якщо ЄС прийме квотне рішення про поселення біженців в їх країні,це приведе до кардинальної зміни способу життя людей та їх нащадків - повідомляють угорські ЗМІ.

    Бажання України вступити ЄС та не бажання багатьох його членів виконувати рішення європейських комісій, а також намір Великобританії вийти з його складу. Повинно насторожити керівництво України та задуматися, а потрібно це українцям?


    Читайте також: Україна утискає права угорців Закарпаття, - про це цілком офіційно заявив 26 січня на щорічній підсумковій прес-конференції в Москві глава МЗС РФ Сергій Лавров.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору