ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На кого працює скандальний телеканал

    20 квітня 2024 субота
    74 переглядів
    Всі питання до Нацради, а не в СБУ

    Оцінкою роботи телеканалу "Інтер" і його менеджерів повинна займатися Національна рада з питань телебачення і радіомовлення, а не Служба безпеки України.

    Про це в коментарі "Обозревателю" розповів кінорежисер-документаліст Володимир Тихий.
    "Інтер" - це рудимент радянського телебачення. Вони працюють в культурному сегменті пострадянського простору України, використовують модернізовані стилі, напрацьовані ще в СРСР ", - сказав Тихий.

    Режисер додав: "Інтер" випадає з органічною українського життя, як політичного, так і культурного. Однак за рахунок потужного покриття і грошей канал витягує рейтинг. При цьому, якщо канал завтра зникне, то він просто зникне для більшості українців ".
    За словами Тихого, постійні скандали символізують агонію каналу. "Інтер" намагається не втрачати проросійського пострадянського глядача, але це і створює для них проблеми. Люди, які вкладали мільйони в канал, повинні думати, як з каналом правильно розлучитися. Це не буде завтра, але через рік-півтора каналу може вже і не бути ", - попередив Тихий.
    Кінорежисер впевнений, що дратівлива реакція суспільства на поведінку Марії Столярової закономірна. "Суспільство реагує через скандал. Звичайно, до рівня розбитих вітрин не треба опускатися, тому що це системно не вирішує проблему ", - запевнив Тихий.
    "У таких випадках немає сенсу апелювати до СБУ. Треба питати з Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Чим вони займаються? Адже саме вони закривають очі на зміст роботи телеканалу "Інтер". Тому питання до Нацради, а не в СБУ ", - резюмував Тихий.


    Читайте також: В ефірі телеканалу «Інтер» відбулася технічна накладка

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору