ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Раніше судимий викрав планшет з кімнати охорони готелю в Мукачеві

    19 квітня 2024 п'ятниця
    76 переглядів
    Головне управління Нацполіції у Закарпатській області повідомляє...

    Поки охоронець готелю обходив вночі територію, зі сторожової кімнати 32-річний злодій викрав планшет. Крадене потім продав за 500 гривень.

    У Мукачівський відділ поліції звернувся місцевий житель, який працює охоронцем в одному з місцевих готелів. Чоловік повідомив, що поки він обходив територію готелю, із сторожовою кімнати хтось викрав його планшет.
    Як з'ясували правоохоронці, на чуже добро зазіхнув 32-річний житель м Мукачево. У минулому році ця людина звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за майнові злочини. І ось знову почав красти.
    Зловмисник зізнався у скоєному. Правда, сам крадений планшет встиг продати за 500 гривень.
    В ході досудового розслідування правоохоронці з'ясували, що затриманий причетний ще до однієї крадіжки. Він викрав від свого сусіда по загальному коридору будинку електричний лічильник, який хотів продати. Однак не знайшов покупця і підкинув крадене власнику ...
    За фактами крадіжок порушено кримінальні провадження у ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Ведеться слідство, вирішується питання про обрання запобіжного заходу, повідомляє ГУ НП в Закарпатській області.
    ЧИТАЙТЕ також: Невідомий викрав зі "столичної" квартири ноутбук і золото!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору