ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Співачка Еріка офіційно розсекретила бойфренда

    20 квітня 2024 субота
    160 переглядів
    Еріка з коханим знялися у романтичному фотосеті

    Як раніше здогадувалися фани артистки, її серце належить гравцю КВК "Одеські манси" Сергію Середі.

    Українська співачка Еріка, яка розповіла, коли збирається вийти заміж, нарешті офіційно розсекретила свого коханого.

    Як і здогадувалися шанувальники артистки, ним став гравець КВК "Одеські манси" Сергій Середа. Саме із ним Еріка неодноразово була помічена на усіляких вечірках.

    В інтерв'ю виданню Viva зіркова пара розповіла, як зав'язалися їхні стосунки, які тривають вже рік.

    "Напередодні минулого року відбулося наше начебто випадкове знайомство. Хоча особисто я вірю в закономірність події. На той момент я вже рік перебувала в підвішеному стані і тому придивлялася до потенційних кавалерів. І тут мені пропонують вести передачу на музичному каналі, і моїм співведучим стає Сергій. Коли я вперше його побачила, подумала: нічого так - симпатичний, підкачаний. Хоча для мене це не особливо важливо, мене більше приваблює в чоловікові почуття гумору, це моя слабкість, моя ерогенна зона ... А у Сергія з гумором - іскрометним, імпровізаційним - все склалося. Звичайно ж, це дуже підкуповує", - поділилася Еріка.

    За словами артистки, їхній роман зав'язався не одразу, оскільки на Сергія розраховувала адміністратор програми, ведучими якої були Еріка та Середа.

    "Вона всіляко давала зрозуміти мені, що він її хлопець. Ну, я вудки і змотала. Хоча в підсумку все виявилося зовсім не так. Ця дівчина напросилася до Сергія в гості, щоб він показав їй Одесу. Сергій сказав, щоб вона і мене взяла з собою, мовляв, втрьох веселіше гуляти містом. Дівчина приїхала до Одеси на день раніше за мене, загуляла в караоке і в результаті забула зустріти мене вранці з поїзда. А жити-то ми повинні були разом. І ось я стою в чужому місті з валізою, телефон моєї "компаньйонки" не відповідає, куди їхати, я не знаю... Мені нічого не залишалося, як зателефонувати Сергію, який, до честі його буде сказано, не тільки примчав до мене рано-вранці, спросоння, але ще і поселив в прекрасному готелі, причому всі витрати взяв на себе", - згадала закохана зірка.


    ЧИТАЙТЕ також: Співачці Еріці Герцег подарували ручного тигра (ВІДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору