ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Стражі кордону виявили в українця підроблений паспорт

    20 квітня 2024 субота
    88 переглядів
    Українець намагався перетнути кордон з фальшивим паспортом.

    Громадянина Болгарії.

    Співробітниками Державної прикордонної служби в пункті пропуску «Дякове», що знаходиться на кордоні з Румунією, виявлено громадянина, який намагався перетнути кордон за підробленим документом.
    Зловмисник прибув у пункт пропуску з метою в'їзду на територію України, легковим автомобілем марки «ГРАНД ЧЕРОКИ», з реєстраційними номерними знаками Республіки Болгарія. На паспортний контроль чоловік пред’явив закордонний паспорт громадянина Болгарії. Під час перевірки вказаного паспорта у прикордонників одразу виникли підозри щодо дійсності наданого документа. Старшим прикордонних нарядів було прийнято рішення про проведення поглибленого дослідження документа, в результаті якого було встановлено, що ідентифікаційна сторінка та персональні дані були повністю підроблені. Чоловік згодом зізнався, що цей паспорт дійсно підроблений, а сам він є громадянином України, навіть показав дійсний закордонний паспорт громадянина України.
    За спробу незаконного перетинання Державного кордону України правопорушника було затримано в адміністративному порядку та, в подальшому, передано співробітникам Національної поліції, повідомляє прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору