ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Біля замку Паланок "загублена" вулиця перетворилася на алею з велетенських озер

    28 березня 2024 четвер
    48 переглядів
    Навіть автомобілі застрягають у велетенських калюжах

    Пересуватися частиною вулиць Мукачева пішоходам, у період дощів, подекуди, неможливо взагалі, навіть автомобілі застрягають у велетенських калюжах.

    Це вулиця Чернишевського у Мукачеві. Під час дощів вона перетворюється у суцільну алею з міні "озер" глибиною близько 30 см. Проте, дізнатися, що це вулиця Чернишевського, можна тільки спитавши у випадкових перехожих чи у співробітників тутешніх підприємств. Жодних табличок із назвою вулиці тут немає.

    Як розповідають місцеві мешканці із початком дощів вулиця стає непрохідною. У велетенських калюжах грузнуть навіть автомобілі. Колись давно цю вулицю почали ремонтувати, але завершились кошти. У такому стані вулиця перебуває вже багато років.

    Крім того, на загубленій вулиці Чернишевського просто посеред дороги недобросовісні мукачівці викидають будівельне сміття. Щодня у негоду долати цей водний оазис змушені і водії частини місцевіих автобусів, адже в кінці вулиці розташована їхня стоянка. Також з боку цієї вулиці знаходиться і в’їзд до перевантажувальної станції.

    Прикметно, що саме сюди, зі слів мешканців, часто приїздять гості Мукачева, фотографи та туристи. Адже з Чернишевського відкривається гарний ракурс перлини міста - замку Паланок.


    Читайте також: На Іршавщині в самому центрі села тече річка

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору