ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Митники Закарпаття припинили 4 спроби незаконного переміщення цигарок та вилучили 3 автомобілі (ФОТО)

    25 квітня 2024 четвер
    68 переглядів
    Закарпатська митниця повідомляє про тютюнову контрабанду...

    Сьогодні, 19 лютого 2016 року, на митному посту «Малий Березний» Закарпатської митниці ДФС, працівники митниці у взаємодії з прикордонною службою припинили спробу незаконного переміщення тютюнових виробів.

    Перемістити цигарки через кордон мав намір громадянин України, який заїхав на митний пост автомобілем «MERCEDES-BENZ S430» з польською реєстрацією.
    Формою проходження митного контролю громадянин обрав «зелений коридор».
    При усному опитуванні українець повідомив, що жодних прихованих від митного контролю товарів не переміщує.
    В результаті здійснення поглибленого митного огляду було виявлено приховані від митного контролю тютюнові вироби – 1 560 пачок «BOND» вітчизняного виробництва з акцизною маркою України. Сигарети знаходились у спеціально виготовленому тайнику.
    Тютюнові вироби громадянин України визнав своєю власністю, та вказав, що мав намір перемістити їх за межі митної території України з метою подальшого продажу.
    Таким чином, громадянин вчинив дії спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, з використанням спеціально виготовлених сховищ.
    Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частини 1 статті 483 Митного кодексу України.
    Наразі складено протокол про порушення митних правил, цигарки вартістю 14 820 грн та автомобіль – понад 344 тис. грн – вилучено.
    Також сьогодні, на митному посту «Тиса» Закарпатської митниці ДФС виявлено цигарки українського та іноземного виробництва, загальною кількістю 100 пачок. Тютюнові вироби переміщувалися громадянином Угорщини у легковому автомобілі марки «VW Passat» з приховуванням від митного контролю у конструктивних порожнинах авто. Складено протокол про ПМП за ч.1 ст.483 Митного кодексу України. Сигарети та авто вилучено.
    Крім цього, на митному посту «Ужгород» в колесах транспортного засобу «Opel», виявлено 298 пачок цигарок українського виробництва. Складено протокол про порушення митних правил, автомобіль вилучено
    На митному посту «Дяково» вилучено 200 пачок «Джин Лінг» іноземного виробництва в коробках з під супу швидкого приготування. Складено протокол, цигарки вилучено.
    Відділ комунікацій Головного управління
    ДФС у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору