ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

П'яний закарпатець ударив співмешканку сокирою, а себе - ножем!

    24 квітня 2024 середа
    69 переглядів
    Кривава драма сталася на Свалявщині.

    У с.Плоске, що на Свалявщині, сімейна сварка між нетверезими співмешканцями призвела до різанини. Жінку доставлено до лікарні, а чоловіка затримано.

    До слова, його тюремний «стаж» - уже 17 років. Побувала за гратами й сама потерпіла…
    Вранці 14 лютого 54-річний мешканець с.Плоске Свалявського району під час сварки зі співмешканкою наніс останній удар сокирою по голові. Після цього чоловік намагався покінчити з життям, порізавши собі ножем плече.
    Крики матері почув 20-річний син, котрий викликав «швидку». 43-річну жінку з раною голови госпіталізували до Свалявської лікарні.
    Справою зайнялись правоохоронці. Як зясувалося, напередодні подружжя допомагало односельчанину розвантажувати дрова. Господар заплатив їм за роботу. На зароблені гроші купили горілки. Вдома між захмелілими співмешканцями виникла сварка, чоловік схопив сокиру та вдарив нею дружину по голові. Далі ж намагався звести рахунки з життям, порізавши собі плече кухонним ножем...
    Чоловік із жінкою живуть разом вже більше 15 років. Мають двох синів. Ні він, ні вона ніде не працюють, зате полюбляють випити. Сам чоловік раніше неодноразово судимий, загалом 17 років відсидів в тюрмі. Відсиділа 3 роки і його співмешканка…
    Потерпіла перебуває під наглядом медиків, її життю вже нічого не загрожує. 54-річного чоловіка затримано, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Мукачівського відділу поліції.
    За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (Нанесення тяжких тілесних ушкоджень). Триває досудове розслідування.
    Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору