ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Заробітчани переказують додому більше грошей, ніж дає МВФ

    28 березня 2024 четвер
    45 переглядів
    2,8 млрд. доларів перерахували українські мігранти додому у 2014 році.

    Обсяг коштів, які українські мігранти переказують додому, перевищує усі інвестиції іноземних компаній та допомогу міжнародних донорів разом взятих.

    Це підтверджує дослідження, проведене в рамках проекту Міжнародної організації з міграції, пише Радіо Свобода.
    “За умови ефективного управління, трудова міграція та капітал, який вона генерує, можуть сприяти гуманітарному, соціальному, економічному та культурному розвитку України”, – зазначив голова представництва МОМ в Україні Манфред Профазі.
    В організації опитали трудових мігрантів. Згідно з результатами опитування, українські трудові мігранти переказали 2,8 мільярда доларів у 2014 році як формальними, так і неформальними каналами. Додаткові 100 млн доларів надійшли в Україну в натуральній формі, тобто у формі продуктів, речей, техніки.
    Кожен п’ятий мігрант готовий вкласти гроші в продуктивну діяльність в своїй місцевій громаді. Найбільш привабливими сферами для потенційних інвестицій є будівництво, туризм і роздрібна торгівля.
    Опитування проводилося протягом 2014-2015 років. Загалом опитали 20 951 домогосподарство по всій Україні, а також 1890 довгострокових трудових мігрантів у пунктах перетину кордону України.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору