ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Правий сектор викинув зі своїх рядів учасника мукачівської стрілянини Романа Стойку (комбат "Чесний")

    24 квітня 2024 середа
    81 переглядів
    Закулісні інтриги, обливання брудом командирів - "революційна" робота "Чесного

    "ПС" офіційно заявив, що 32-річний комбат 1-го Закарпатського окремого батальйону ДУК Роман Стойка вже немає ніякого відношення до цієї організації

    "10 лютого в соцмережах з’явилося повідомлення від Романа Стойки ("Чесного"), в якому він закликає "правосеків" зібратися в Києві на так звану "конференцію".

    Після виходу з "Правого сектору" Дмитра Яроша та його прибічників, у час змін в структурі руху "Чесний" зайнявся активним розвалюванням та ослабленням "Правого сектору". Закулісні інтриги, обливання брудом активістів та командирів, підрив авторитету Проводу – ось "революційна" робота "Чесного".

    За гнівними і красивими постами у соцмережі "Фейсбук" ховається відверта робота провокатора, яка ведеться виключно в інтересах силових структур, що працюють на знищення "ПС". Для довідки: Стойко у минулому – оперативний працівник міліції. Також він має родичів і зв’язки в СБУ.

    Офіційно заявляємо, що Роман Стойко не має відношення до НВР "Правий сектор". Закликами не підпорядковуватись керівникам руху та внутрішнім сепаратизмом він сам себе вивів за межі "ПС", – йдеться у оприлюдненій заяві "Правого сектору".


    Як ми вже раніше повідомляли, У Правому секторі "відхрестилися" від учасника мукачівського конфлікту – «комбата Чесного» (Роман Стойка)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    что за бандит