ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Готуйтеся! З 1-го березня електроенергія подорожчає на 20 відсотків!

    28 березня 2024 четвер
    88 переглядів
    Українців уже менше ніж через місяць чекає чергове "покращення".

    Очікується, що городяни тепер будуть платити замість 45 копійок за кіловат на годину 57 копійок, але це за умови щомісячного споживання до 100 кВт.

    Українців уже менше ніж через місяць чекає чергове "покращення", уряду знову здається що воно не до кінця затягнуло пояса на шиях і без того жебраючого населення.
    Починаючи з першого березня 2016 року електрика для українців буде дорожче ще на 20%, підвищення цін на послугу пройде за заздалегідь продуманим планом, таку інформацію підтвердили в НКРЕ.
    Очікується, що городяни тепер будуть платити замість 45 копійок за кіловат на годину 57 копійок, але це за умови щомісячного споживання до 100 кВт.
    Якщо сім'я вибере електроенергії понад відведеної норми то буде діяти інші розцінки, замість старої ціни в 79 копійок тепер доведеться викласти 99 копійок за кіловат на годину.
    Якщо домогосподарство перевищило ліміт в 600 квт / год, то замість 1,47 грн. потрібно буде оплачувати 1грн. 56 копійок.
    Не просто буде і сільським жителям, для них тариф буде таким же як і для городян - 57 копійок при використанні до 150 кВт / год електроенергії.
    Українцям не дадуть розслабитися, такі тарифи будуть діяти до кінця літа 2016 року, а потім буде ще один виток подорожчання послуги, він запланований з 1-го вересня.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору