ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Перший притулок для собак відкрили в Ужгороді (ФОТО)

    17 квітня 2024 середа
    103 переглядів
    35 безпритульних собак в Ужгороді мають можливість жити у комфортних умовах

    Таким чином Ужгородське товариство захисту безпритульних тварин "БАРБОС" отримало власну домівку.

    Силами волонтерів з "Барбосу", небайдужих людей, меценатів та міської влади 35 безпритульних собак мають можливість жити у комфортних умовах.

    Сьогодні, не дивлячись на відсутність дороги до притулку, у гості до четверолапих завітали журналісти, містяни з дітьми, любителі собак. Присутні мали можливість познайомитися з питомцями, умовами їхнього проживання. Для дітей влаштували майстер-класи та інші розваги. Окрім собак, на території мешкають й троє котів, яких теж підібрали на вулиці. Всі тварини у "Барбосі" проходять обстеження у ветеринарів, отримують увесь необхідний догляд. Наразі частина собак знаходяться у карантинній зоні, на них чекає щеплення, після чого вони чекають на дбайливих господарів. Вже у перший день роботи притулку нову домівку знайшло цуценя Чоко.

    Як розповіла кореспонденту УНН волонтер Ірина Азізян, тепер однією з головних задач для організації є облаштування дороги до об’єкту, адже охочих долучитися до благої справи багато, але добиратися до території вкрай незручно. Мер Ужгорода, присутній на відкритті, пообіцяв підтримати волонтерів і підняти дорожнє питання перед міською радою.

    Організація "Барбос" протягом 4 років допомагала ужгородцям знайти своїх загублених улюбленців, врятувала більше сотні життів тварин, яких викинули на вулицю. Тепер волонтери отримали омріяну територію для облаштування притулку. Він розрахований на 30 дорослих собак, натомість зараз там розміщено 35 тварин, половина з яких цуценята.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору