ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Богдан Андріїв обговорив зі старійшинами, як розвивати Ужгород (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    71 переглядів
    Богдан Андріїв зустрівся з Почесними громадянами Ужгорода

    Міський голова Богдан Андріїв та Почесні громадяни Ужгорода, члени Ради старійшин – Еміл Ландовський, Еміл Попович та Степан Сембер зустрілися сьогодні, щоб обговорити, чим живе місто та які плани щодо його подальшого розвитку.

    На початку зустрічі Богдан Євстафійович поділився зі старійшинами наміченими планами: одним із пріоритетів буде реставрація історичного центру - на ці цілі заплановано близько п’ятдесяти мільйонів гривень. Масштабні роботи проведуть у будинках на площах Театральній та Петефі, вулицях Корзо, Волошина, Корятовича і Духновича.
    Крім того, особливу увагу приділять відновленню площ у центральній частині міста: до реалізації цього задуму також підійдуть виважено – насамперед проревізують стан комунікацій, за потреби їх замінять, а вже потім встановлюватимуть бруківку, відновлюватимуть освітлення тощо.
    У планах також – і реконструкція площ, парків та скверів, їх озеленення, висадження квітів, капітальний ремонт основних вулиць міста, тротуарів. Йдеться, зокрема, про сквер імені Героїв Небесної сотні, дендропарк, площі Петефі, Театральну, Корятовича, Кирила та Мефодія, вулиці Капушанську, Собранецьку, Берчені, Закарпатську, Минайську, Гагаріна та ряд інших.
    0_8461-.jpg
    Як зазначив Богдан Андріїв, сьогодні фахівці працюють над проектами, щоб із настанням теплої погоди розпочати роботи. Усі кроки з реконструкції будуть публічними, щоб громада знала, що і як планується робити у місті.
    Присутні на зустрічі мери Ужгорода попередніх періодів схвально сприйняли сказане Богданом Євстафійовичем. Крім того, висловили ще ряд пропозицій щодо вирішення проблемних питань у місті. Це і будівництво об’їзної дороги, розширення меж Ужгорода, оновлення Генерального плану його розвитку, реалізація проекту підняття рівня води річки Уж в межах міста тощо. Вирішили такі зустрічі зробити систематичними, щоб обговорювати проблемні питання та спільно шукати шляхи, як їх вирішити.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору