ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Чопі рятувальники вчили громадян правилам пожежної безпеки (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    33 переглядів
    МНС Закарпаття попереджає...

    У морозну погоду одними з найпідступніших ворогів людини стають обігрівальні прилади. Адже вони можуть не лише подарувати тепло, а й спричинити нищівну пожежу.

    Знаючи це, рятувальники за будь-якої можливості намагаються попередити громадян про небезпеку. Зокрема, 25 січня у Чопі представники ДСНС здійснили інформаційно-роз’яснювальну роботу з населенням стосовно дотримання правил пожежної безпеки при експлуатації приладів опалення.
    Мешканці Чопа зустрічали людей у формі, ідучи на роботу, додому чи в магазин. Маршрут рятувальників пролягав вулицями Ш.Петефі, Миру, Гагаріна та провулком Прикордонників. Загалом працівники Держслужби з надзвичайних ситуацій провели бесіди з майже двома сотнями громадян. Їм вручили інформаційні листівки на протипожежну тематику й розповіли, як не допустити загорання вдома. Основний акцент робили на безпечне користування електричними обігрівачами, яким люди сьогодні віддають перевагу у зв’язку з високою вартістю природного газу.
    Серед іншого, рятувальники закликали громадян правильно встановлювати обігрівальні прилади, не накривати їх одягом та іграшками, не залишати ввімкненими пристрої опалення під час виходу з будинку тощо. Крім цього, велику увагу приділили проханню до батьків не залишати малечу вдома без нагляду дорослих. Адже, граючись на самоті, діти можуть травмуватися чи призвести до пожежі.
    У ДСНС України у Закарпатській області.
    0_8273-1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору