ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Бійця ПС "Педро" Ужгородський суд залишив під вартою... виникла сутичка, вслід суддям лунали образи і погрози

    02 травня 2024 четвер
    95 переглядів
    Ужгородський суд сьогодні відпустив на свободу "Бєса" і "Цвіха"

    За словами очевидця, після того, як було оголошено вирок, народний депутат Володимир Парасюк кинув склянку у прокурорів. У результаті зчинилася бійка.

    Колегія суддів Апеляційного суду Закарпатської області відхилила апеляційну скаргу бійця "Правого сектора" Петра Угрина ("Педро") і залишила його під вартою строком на 2 місяці, тобто до 8 березня.

    Таке рішення суддів викликало шквал обурення в присутніх у залі, зокрема і нардепів. Ще гіршу реакцію викликала заява суддів, що на сьогодні засідання завершується і інші скарги розглядатися не будуть.

    Як стало відомо, в Апеляційному суді Закарпаття виникла сутичка через перенесення розгляду справ щодо "Хорвата" та "Нацика"

    Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомляє лідер "Карпатської Січі" Тарас Деяк.

    "Судді завершили засідання, залишивши Педро під вартою і перенісши засідання по "Хорвату" і "Нацику", навіть не назвавши дату переносу справ. Народ відмовляється виходити без розгляду їх справ. Наразі ведуться переговори із суддями. Атмосфера на межі", – йдеться у дописі активіста..

    Після цього на адресу суддів і прокурорів залунали образи, погрози, а коли вони виходили з залу через двері за столом, їм в слід полетіли сторонні предмети.

    За словами очевидця, після того, як було оголошено вирок, народний депутат Володимир Парасюк кинув склянку у прокурорів. У результаті зчинилася бійка.

    Наразі зал судових засідань заблоковано. Штовханина між тими, хто приїхав підтримати бійців "ПС" та поліцією триває на коридорі. Правоохоронці взяли під охорону суддів та представників прокуратури, які перебувають у нарадчій кімнаті.

    Побратими арштованих висловлюють намір залитися ночувати в залі суду. Кількох міліціонерів змусили зняти балаклави



    Як ми вже повідомляли раніше, Ужгородський суд сьогодні відпустив на свободу "Бєса" і "Цвіха"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору