ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На регулярних рейсах на Закарпатті не може бути переобладнаних автобусів!

    25 квітня 2024 четвер
    71 переглядів
    Прес-служба Закарпатської ОДА повідомляє...

    Про порушення просять повідомляти в Закарпатське ОДА.

    Інцидент, який стався 9 січня п.р. на ужгородському автовокзалі та набув розголосу у ЗМІ краю став однією з тем для обговорення під час засідання Ради перевізників при департаменті житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури облдержадміністрації.
    На один з рейсів автобусу міжнародного маршруту Ужгород – Кошице в той день на Автовокзалі «Ужгород» реалізували удвічі більше квитків, ніж кількість посадочних місць. З’ясувалося, що така ситуація виникла через те, що реалізацію квитків на зазначений рейс здійснював автовокзал та перевізник через мережу Інтернет.
    Аби таких випадків у подальшому не виникало, в.о. директора департаменту житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури ОДА Едуард Маляр рекомендував всім причетним до виникнення інциденту організаціям опрацювати питання узгодження реалізації квитків автостанціями та перевізниками.
    Під час засідання також порушили питання безпеки дорожнього руху взимку. Перевізникам рекомендують проводити додаткові інструктажі з водіями про особливості експлуатації автобусів узимку та під час ускладнення погодних умов. ВАТ „Закарпатавтотранс”, зокрема, своєчасно ліквідовувати снігові замети та ожеледицю на територіях автостанцій Закарпаття.
    Едуард Маляр також наголосив перевізникам та ВАТ „Закарпатавтотранс” залучати для обслуговування автобусних маршрутів тільки ті транспортні засоби, які зазначені в дозвільних документах на перевезення пасажирів: в затверджених розкладах руху автобусів організатором перевезень.
    «Інакше це – порушення Закону України „Про автомобільний транспорт” згідно з яким перевізники, які передбачають використовувати на маршрутах автобуси, переобладнані з вантажних транспортних засобів навіть не допускаються до участі в конкурсі», - наголосив Е. Маляр.
    Якщо ж на рейсі пасажирів обслуговує переобладнаний автобус, закарпатців просять про ці випадки повідомляти департамент житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури письмово або за номером телефону в Ужгороді (0312) 61-33-63.
    Прес-служба Закарпатської ОДА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору