ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородський суд заборонив примусово брати біозразки у бійців ПС, ув'язнених за бійку на Драгобраті

    06 травня 2024 понеділок
    80 переглядів
    Відмова винесена у зв'язку з недостатньо вагомими причинами для її задоволення

    Ужгородський суд у четвер, 21 січня, відмовив слідству у задоволенні клопотання про примусовий забір біологічних зразків у бійців «Правого сектора», які стали учасниками конфлікту на курорті Драгобрат в Закарпатській області. Про це повідомляє Оперативний штаб «Правого сектора».

    «Суд виніс вирок щодо примусового відібрання біологічних зразків у наших хлопців. Першим розглядалось клопотання щодо друга «Педро». Суд постановив відхилити клопотання», – сказано в повідомленні штабу ПС у Фейсбуці.

    Відмова була винесена у зв'язку з «недостатньо вагомими причинами для її задоволення».

    У повідомленні наголошується, що в пакеті документів для клопотання, який має надати слідство, була відмова на добровільне відібрання зразків. При цьому не була вказана мета їх паркану. А після відхилення клопотання щодо «Педро», інші слідчий відкликав.

    Як повідомляв НБН, 10 січня на турбазі «Хата Магната» на курорті Драгобрат в селищі Ясіня (Рахівський район, Закарпатська область) чоловіки в камуфляжі вимагали від персоналу безкоштовно провести час на базі відпочинку, після відмови вони влаштували поножовщину. В результаті двоє працівників закладу були госпіталізовані у важкому стані.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Закарпатська прокуратура "наперекір" Ужгородському суду, не визнає потерпілими бійців Правого сектору, ув'язнених за бійку на Драгобраті (ВІДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Это просто "пипец" какой-то с нашим ""судейством"" - ПОЗОРИЩЕ !"Судью на мыло"! Не судьи а ...ляди ! "Не видят они основания ..."- ослепли, оглохли и офигели ...
    Нет страны, прое..