ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород першим на Закарпатті вирішив проблему харчування дітей (ФОТО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    71 переглядів
    Богдан Андріїв: "Немає нічого ціннішого, ніж діти"

    Програму харчування дітей у дошкільних і загальноосвітніх навчальних закладах на 2016 рік одноголосно підтримали сьогодні на позачерговій сесії міськради всі присутні депутати.

    Перед початком засідання ще раз обговорили ситуацію, на прохання депутатів додаткові роз'яснення надала начальник міського управління освіти Оксана Бабунич. Вона нагадала, що 25 грудня минулого року Верховна Рада змінила 2 закони, які стосуються харчування школярів і дошкільнят, вони були підписані Президентом України 31 грудня, а на місця зміни надійшли лише 5 січня. Тому терміново розробили програму для виділення коштів на забезпечення дітей харчуванням, її затвердили члени виконкому. Загальний кошторис програми – більше 8,7 мільйонів гривень.
    За результатами голосування міський голова Богдан Андріїв подякував депутатам за вирішення вкрай важливого питання і згодом прокоментував: "У державному бюджеті на 2016 рік не передбачено видатки на харчування дітей і це питання викликало значний резонанс у суспільстві, соціальних мережах, у навчальних закладах, зокрема, нашого міста. Ми не могли не відреагувати, знайшли вихід і від депутатів не було жодних заперечень до запропонованої програми. Ужгород – одне з перших міст Закарпаття і, можливо, країни, де вирішили проблему. Інакше і бути не могло, адже немає нічого ціннішого, ніж діти".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору