ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Народні депутати розповіли про їхній візит до бійців у СІЗО та про те, як сталася бійка на Драгобраті (ВІДЕО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    63 переглядів
    Ігор Луценко та Володимир Парасюк

    Народний депутат України Ігор Луценко на своїй сторінці у Фейсбуці розповів деталі сьогоднішнього візиту народних депутатів у СІЗО, де тримають бійців «Правого сектору», які брали участь у подіях на Драгобраті.



    «Суд фактично не відбувся. Звинувачених свідомо не доставили, посилаючись на те, що заявку на конвоювання слід давати за 5 днів, а не за 2 з половиною, як було по факту. За ці два дні Нацгвардія не змогла організувати конвоювання на дистанцію в метрів 50 – ворота СІЗО виходять прямо на будівлю апеляційного суду в Ужгороді.
    Робиться це для того, щоб не було картинки «покалічені "АТОшники" у клітці».


    Ми здійняли скандал. Навіть головуючий суддя зробив вигляд, що став на нашу сторону, давши термін прокурорам, щоб ті спробували організувати термінове етапування, але ті «не змогли», – йдеться у дописі Ігоря Луценка.


    Нардеп також розповів про стан ув’язнених бійців.


    «Суд ми облишили. Натомість вдалося прорватися у СІЗО. Фізичний стан в’язнів задовільний. У "Педро" болить голова і трохи нудить. Так само "Бєс". "Цвік" – нормально. З "Нациком" теж все добре, хоч і з фінгалом. З "Хорватом" бачилися в обласному управлінні – теж фізично ніби добре, хоча обличчя досить різноманітне. Командирські інстинкти не розгубив – прохав першу чергу витягнуть хлопців», – стверджує Ігор Луценко.


    Також обранець оприлюднив свою версію конфлікту на Драгобраті і


    «Щодо причин конфлікту. Персонал і власники Хати Магната є за поглядами "ватниками". Ворогами, тобто. Вони самі з Горлівки. Власне, ніяких шансів у ПС не по конфліктувати з ними не було. Це мало статися. Хлопців стріляли з резиностріла, обріза та мисливської двостволки. Дострілювали на дворі вже лежачих. Цікаво, чи буде відео з зовнішніх камер спостереження – тоді розкриється повна картина конфлікту та дій протилежної сторони, яку, виходячи з фактів, треба теж притягати до відповідальності за умисне нанесення тілесних ушкоджень.


    На мій погляд, наявність цього відео може бути сигналом про об’єктивність слідства. Якщо його не буде – це просто розправа.
    Москаль, звісно, став на бік "ватників". Все або практично все, що він оголосив на прес-конференції, є або міфом, або спотворенням фактів.
    Суди будуть в п’ятницю починаючи з 10:30», – коментує обранець.


    Варто зауважити, що донецька компанія «Хата Магната» спростувала свою причетність до комплексу, в якому стався інцидент.


    Нагадаєм, що сьогодні нардепи Ігор Луценко та Володимир Парасюк взяли участь у судовому засіданні, де розглядали апеляцію адвокатів бійців «Правого сектору».


    Ігор Луценко та Володимир Парасюк зауважили на ангажованості слідства та упередженості силової вертикалі.
    Дивимося пряму мову нардепів після їхнього візиту до СІЗО



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Скандальний суд над бійцями Правого сектору... Вартовий штовхнув вагітну дружину Бєса... ПОДРОБИЦІ (ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Вижу Парасюка психопата піздобола,Луценка,пасинка Стельмаха,міліардера,тупорилого ги гнилий дуб Тимошенка,ай Мельничука,котрий лічно грабив,убивав за гроші Людий ай дітий,се є скот