ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Суд над бійцями Правого сектору тривав 32 години - Нацика також "посадили" на 60 діб, шокуючі подробиці від Хорвата

    16 квітня 2024 вівторок
    91 переглядів
    Прокинувся в приміщенні туристичної бази від тортур

    Це звісно ж з перервами, але розпочате у понеділок, 11 січня о 17:00 засідання Ужгородського міськрайонного суду закінчилося тільки щойно, близько 2 ночі середи, 13 січня.

    Після понад 3-годинної наради суддя нарешті оголосила прогнозоване рішення для підсудного бійця Правого Сектору з позивним Нацик (Сергій Тищенко). Як і у випадку з 4 іншими побратимами, він проведе за гратами 60 діб.


    Після понад 3-годинної наради суддя нарешті оголосила прогнозоване рішення для підсудного бійця Правого Сектору з позивним Нацик (Сергій Тищенко).


    Як і у випадку з 4 іншими побратимами, він проведе за гратами 60 діб, до 8 березня, повідомила у коментарі речниця закарпатської поліції Галина Сернівка.


    Боєць «Правого сектора» Хорват розповів, що того ранку, 10 січня, коли сталася бійка на гірськолижному курорті «Драгобрат», він прокинувся в приміщенні туристичної бази від тортур.


    Про це повідомила прес-секретар ДУК «ПС» Варвара Черноіваненко.


    За її словами, представникам організації через адвоката вдалося поспілкуватися із затриманим бійцем. Він розповів, що того ранку вже прокинувся на даній туристичній базі. Руки і ноги бійця були зв'язані. Біля нього було біля восьми осіб. Невідомі тягали його за ноги навколо всієї бази.


    Нагадаємо, Бєс також стверджував, що не знає, за що їх жорстоко побили і наполягає, що в них забрали велику суму грошей (ВіДЕО)


    Черноіваненко зазначила, що словами Хорвата можна вірити. Тим більше, що йому самому неприємно розповідати такі подробиці. Однак він повинен це робити для того, щоб люди дізналися, що насправді сталося на «Драгобраті».


    «Я навіть не можу уявити, як почувається людина, яка пройшла війну на Сході, захищав свою країну від окупантів, ополченців, деенерів-еленерів, а потім майже у себе вдома, на Західній Україні, там де він найменше цього чекає, там де він звик відчувати себе в безпеці, стикається з подібним », - написала вона в соціальній мережі.


    Нагадаємо, вчора, 12 січня, народний депутат України Володимир Парасюк висловив упевненість, що затримані за бійку бійці «ПС» не могли спровокувати даний конфлікт.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору