ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Через підозрілу сумку поліцейські евакуювали жителів багатоповерхівки в Ужгороді (ФОТО)

    20 квітня 2024 субота
    26 переглядів
    Ужгород. Інформація про імовірне замінування не підтвердилася.

    Ужгородські поліцейські перевірили підозрілу сумку у багатоповерховому житловому будинку. Інформація про імовірне замінування не підтвердилася.

    Сьогодні о 14:47 надійшло повідомлення від 77-річної жінки, пенсіонерки, жительки Ужгорода, про те, що в 5-ти поверховому будинку на сходовій клітці між 1 і 2 поверхами виявлено підозрілу сумку чорного кольору.
    На місце події прибула слідчо-оперативна група Ужгородського відділу поліції, керівництво відділу, патрульна поліція, експерти вибухо-техніки, ДСНС та кінологи.
    Жителів, евакуювали з будинку. Проте інформація про замінування не підтвердилася. За кілька хвилин мешканці повернулися до своїх осель. Схоже, хтось не доніс стару сумку до смітника і вирішив залишити її на сходах.
    Дякуємо громадянам за пильність. У випадку виявлення підозрілих предметів, просимо повідомляти на лінію 102. Разом з тим інформуємо, що відповідно до ст. 259 ККУ (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності), передбачено покарання у вигляді щонайменше сплати штрафу у розмірі 8500 або 17 000 гривень і до позбавлення волі на строк від двох до семи років.
    Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області
    0_7395-.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору