ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Активісти на Закарпатті криком кричать: "Зупиніть ВБИВСТВО!"

    19 квітня 2024 п'ятниця
    153 переглядів
    30 та 31 січня у селі Геча анонсовано традиційний фестиваль різників свиней

    У селі Геча Берегівського р-ну Закарпатської області 30 січня 2016 року відбудеться масове вбивство свиней - публічна акція крові, страху, смерті...

    30 та 31 січня у селі Геча анонсовано традиційний фестиваль гентешів або ж різників свиней.

    Однак спільнота веган збирає підписи і вимагає заборонити фестиваль. Також актиивісти написали звернення на ім"я сільського голови с.Геча:

    Публічне звернення
    до Голови Гечанської сільської ради
    Мештер Андрія Андрійовича!

    Ми не знайомі. В нас немає спільного і Ви не очікуєте нашого гнівного листа, бо обрання Вас мером - це досягнення статусу. Статус лягає каменем на плечі, змінює долю та відношення людей до Вас, відповідальністю перед Законами Природи та України, перед людьми та перед майбутнім поколінням. Більшіть вірять, що з новим мером прийде і новий лад, нові зрушення до кращого.... Все, що ви робите ляже в історію селища, в історію країни і охарактеризує Вашу долю.

    Нам немає за що Вас ненавидіти та висловлювати свою неповагу, зневагу та образу! Бо ми свідомо прагнемо знайти розумні слова щоб бути почутими!

    Але!!!! Ми обурені потоком інформації щодо поновлення застарілого звичаю (угорська застаріла етнічна мода змагатися у вбивстві свиней - гентеші) у Вашому селі публічно зневажати життя та публічно омивати кров"ю, жорстоким вбивством та не етичним дійством.

    Невеличке село на Закарпатті з населенням трохи більше тисячі, більшість угорців. Два фестивалі славлять селище: м"ясне та фруктове! Нічого поганого у етнічних святкуваннях не має, якщо б не акцент смерті від людського задоволення у першого свята! Саме це і дивує, саме це і викликає резонанс у суспільства...

    Ми йдемо до гуманного розвитку культури та з повагою приймаємо Права Тварин, ми вчимо наших дітей піклування та любові, щирості та свідомості..... Чому старі звичаї із акцентом не етичного ставлення до тварин мають йти з нами у майбутнє? Для чого і кому потрібне спотворення майбутнього? Невже ми втратили мрійливість та креативність і не можемо фестивалити та змагатися у доброті, любові, щирості, повазі...?

    Закликаю Вас схаменутися, замислитися, усвідомити яке майбутнє для Ваших односельчан і для Закарпаття Ви готові будувати!

    Забороніть публічне вбивство рішенням Ради!

    Ми заперечуємо розваги, фестивалі-конкурси та шоу, що пов`язані із вбивством тварин!

    З повагою до свині:

    Пролетіло життя мов хвилина
    Добрим словом ніхто не зігрів,
    Що ти бачила, бідна скотина,
    Лиш корито та засраний хлів.

    І тоді, мов обрікши на муки,
    Хтось встромив в твоє серце ножа
    Ти збагнула, що люди тварюки,
    І твоя відлетіла душа.

    І далеко тепер, моя бджілко,
    У своїм, у свинячім раю,
    Я ж на кухні сиджу, п’ю горілку
    І тебе потихеньку жую.

    **************************************************************

    Зупиніть ВБИВСТВО! У селі Геча Берегівського р-ну Закарпатської області 30 січня 2016 року відбудеться масове вбивство свиней - публічна акція крові, страху, смерті.... Ми засуджуємо такі розваги і просимо Вас долучитися до нашої події та висловити свою повагу до тварин та їх прав! - пишуть активісти.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Ми,то то ко?Ідіть галичани схронні до себе ай там порядкуйте ,активішти вонячі,можете ще написати пісьмо в Лігу сексуальних меншин,там вам ся зрадувут,таких ідійоту там кохавут