ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Європа в шоці! У Новорічну ніч 1000 біженців з близького сходу масово грабували, домагалися і гвалтували жінок на вулицях Німеччини (ВІДЕО, ФОТО)

    16 квітня 2024 вівторок
    105 переглядів
    Меркель лютує!!!

    У німецькому Кельні на вокзальній площі в ніч на 1 січня близько тисячі чоловіків, сформувавши групи, нападали на жінок.

    Чоловіки, погрожували жінкам, грабували і домагалися їх у вкрай агресивній формі, повідомляє Deutsche Welle.



    За інформацією агентства, чоловіки були арабської або північноафриканської зовнішності. Зараз відомо про одне згвалтування.


    Серед постраждалих є і жінки-поліцейські. Крім того, надходять повідомлення про подібні напади в Гамбурзі та в Штутгарті.


    Федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель висловила обурення з приводу цього факту і зажадала докласти всіх зусиль для якнайшвидшого виявлення злочинців і їх покарання.


    Вона також висловила обурення огидними нападами та сексуальними домаганнями.


    Спікер німецького уряду Штеффен Зайберт заявив, що Меркель вже поговорила про це по телефону з мером Кельна Генріеттою Рекер.


    За його словами, в ході розмови канцлер обурилася “огидним нападам та сексуальними домаганнями” і закликала до “жорсткої правової реакції держави”.


    У свою чергу Рекер поінформувала Меркель про результати екстреного засідання кризової групи, що відбулося у вівторок, 5 січня.


    За останніми даними, в поліцію надійшло не менше 90 заяв від потерпілих жінок.


    За відомостями ЗМІ, в новорічну ніч біля вокзалу, на площі перед яким відзначали Новий рік, чергували близько 200 поліцейських. Правоохоронці затримали кількох людей.


    За наявними даними, у деяких з них був при собі документи біженців.



    Пограбовані та згвалтовані жінки


    bizh6.jpg


    Напади стались поруч з собором у Кельні просто під час феєрверків


    bizh8.jpg

    Вокзал у Кельні, на якому сталися напади


    vokzal.jpg




    bizh2.jpeg



    bizh3_0.jpg


    У вівторок увечері в Кельні понад 300 жінок влаштували акцію протесту поблизу місця нападів. Вони критикували мера міста і канцлера Меркель за зволікання в пошуках винних. Напис на одному з плакатів був такий: "Пані Меркель! Де ви? Що ви на це скажете? Нас це лякає!"


    bizh7.jpg


    bizh5.jpg


    bizh4.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору