ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Скандал! Відбулася презентація скандального фільму "Ху іс містер Путін" (Who is mister Putin) про кримінальні зв'язки Володимира Путіна (ВІДЕО)

    23 квітня 2024 вівторок
    78 переглядів
    Автор фільму розповів "Ху іс містер Путін"

    У вівторок, 29 грудня, в Києві було презентовано документальний фільм Хуизмистерпутин про кримінальні зв'язки президента РФ Володимира Путіна.


    Режисером фільму став Валерій Балаян.


    "Багато кричать Путін - злодій!, Але чому злодій, як злодій - ніхто не знає. Ми розповіли і розповіли з документами. За кожним твердженням там - факти, документи. У цьому сила цього розслідування - воно підтверджено", - заявив Балаян.


    Презентація фільму відбулася у вівторок в кризовому українському медіа-центрі.





    Who is mister Putin? - таке запитання прозвучало на Давоському форумі у 2000 році. Тоді зал зустрів це запитання сміхом, а представники російської делегації не одразу змогли дати відповідь. Режисер документальної стрічки "Хуізмістерпутін" Валерій Балаян зробив спробу відповісти на це запитання. В основу фільму лягли багаторічні розслідування двох російських журналістів, які зараз живуть в Європі - Анастасії Кириленко та Володимира Іванідзе, які дослідили зв'язки Путіна з російським криміналітетом та вибудовування кримінальних схем по відмиванню грошей ще з 90-х років.


    "Я взяв всю есенцію, а насправді там томи різних документів, які потрібно аналізувати", - наголосив Балаян.


    За словами режисера, він адресував стрічку насамперед російському глядачу, але, на його думку, фільм варто було б подивитися також громадянам Німеччини, Австрії, інших європейських країн, тому що махінації з відмиванням грошей та розкраданням державної власності Путіним і Ко виходять далеко за межі Росії.


    "Непогано було б, щоб фільм подивилися і німці, і австрійці, кожному там вистачить інформації. Виходить так, що європейська демократія також пронизана корупцією, і Путін просто їх купив. Він просто купує всіх, і проти його грошей не може встояти ніхто", - переконаний Балаян.


    Юрій Макаров, який став редактором та "голосом" фільму, передбачає, що стрічку будуть намагатися видалити з тих ресурсів, на яких вона з'явиться.


    "Якщо був такий скандал навколо передачі на "Эхо Москвы" (інтерв'ю з російським журналістом та письменником Віктором Шендеровичем, яке видалили з сайту радіостанції. - Ред.), якщо вони на це так відреагували, то можна припустити, що саме така реакція буде і на цей фільм", - сказав він.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору