ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Під час свят на Закарпатті міжміські автобуси курсуватимуть за окремим графіком

    17 квітня 2024 середа
    29 переглядів
    Про розклад руху приміських і міжміських автобусів на Закарпатті на свята.

    Розклад руху автобусів на міжміських та приміських маршрутах в новорічно-різдвяний період став темою наради, яка відбулася в Закарпатській облдержадміністрації 21 грудня під головуванням заступника голови ОДА Олександра Петіка.

    Як поінформував в.о. директора департаменту житлово-комунального господарства та інфраструктури Едуард Маляр, до облдержадміністрації надійшли численні звернення від перевізників краю з проханням відкоригувати розклади руху з огляду на те, що в новорічно-різдвяний період зменшується пасажиропотік в області, – йдеться у повідомленні прес-служби Закарпатської ОДА.
    Задля того, аби не зірвати процес перевезення пасажирів, ВАТ "Закарпатавтотранс" спільно з перевізниками узгодив розклад руху автобусів на міжміських маршрутах області, – повідомив представник товариства Ваграм Мкртунян. Цей розклад можна знайти на сайті ВАТ "Закарпатавтотранс".
    Водночас приміські автобуси їздитимуть за розкладом вихідних днів, – зазначив представник "Закарпатавтортранс".
    "Якщо пасажиропотік паде, це не означає, що його взагалі не буде, – зазначив О. Петік. – Тому ми повинні забезпечити перевезення пасажирів краю під час свят, водночас врахувавши і пропозиції перевізників. Для уникнення соціальної напруги у святкові дні, необхідно інформувати населення про організацію руху автобусів".
    Узгоджені дії між організаторами та учасниками перевізного процесу, на переконання учасників наради, дозволять забезпечити належне перевезення пасажирів у святкові дні.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору