ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатка Аліна Паш феєрично виступила у фіналі Х-фактору (ВІДЕО)

    20 квітня 2024 субота
    131 переглядів
    Нажаль Аліна проект залишає

    Жителі Закарпаття з нетерпінням спостерігали за ефірами шоу Х-фактор очікуючи виступу своєї землячки Аліни Паш, яка своїм талантом, артистизмом та неординарністю зуміла підкорити суддів і глядачів шоу.

    Дівчина впевнено йшла вперед незважаючи на труднощі і виснажливі репетиції. Своїми номерами і виступами Аліна щораз приємно дивувала шанувальників.


    19 грудня на сьомому прямому ефірі шоу «Х-фактор 6» відбувся грандіозний фінал! Троє учасників - Аліна Паш, Костя Бочаров і Богдан Совик - виконали по три композиції. Вони заспівали останню композицію, задану їх продюсером, хіт, з яким підкорили суддів на кастингу, а також нарешті виступили в дуеті!


    Костянтин Бочаров заспівав ліричну композицію «заплутавшегося» з Джамалою, Аліна Паш виконала з Джеймсом Артуром його головний хіт, а Богдан Совик запалював з Бонні Тайлер.


    Після годинної перерви та виступи запрошених зірок, Оксана Марченко приступила до оголошенню результатів. Цього разу судді не мали права голосу - все вирішували телеглядачі.


    На жаль в кроці від суперфіналу наша землячка Аліна Паш покинула проект.


    А ось Богдан Совик і Костя Бочаров поборються за перемогу в суперфіналі шоу, який відбудеться 26 грудня.


    Пропонуємо переглянути виступи Аліни на відео:



    Другу пісню Аліна Паш виконала з відомим британським співаком і музикантом, який виграв дев'ятий сезон конкурсу The X Factor в 2012 році у себе на батьківщині. Його дебютний сингл "Impossible", був випущений після фіналу шоу і дебютував під номером один в чарті Великобританії 16 грудня 2012. З тих пір цей сингл був розпроданий в більш ніж 1,3 мільйона примірниках, і став найбільш продаваним синглом переможця The X Factor усіх часів.


    "Х-фактор виконує мрії. І тут виповнюється моя! Зустрічайте, James Arthur!" - Так Аліна запросила на сцену Джеймса Артура.



    Аліна Паш - День знову погас

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору