ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як відзначив свій день народження Губернатор Москаль (ФОТО)

    23 квітня 2024 вівторок
    95 переглядів
    Губернатор святкує 65 років

    Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль відзначив свій 65 день народження у компанії з мером Чернівців та народними депутатами від фракції "Народний Фронт".

    Про це свідчать світлини, які опублікував у соціальній мережі Фейсбук народний депутат від "Народного фронту" Максим Бурбак - один з тих, що поводилися найагресивніше, захищаючи свого прем'єр-міністра Арсенія Яценюка під час відомого інциденту за участі нардепа Олега Барни.

    "Нашою командою привітали Геннадія Москаля з Днем народження. Гуцули стверджують: "Єдиний любимий Москаль в Україні". Многая літ!!!", - написав М.Бурбак, який перед тим розмістив фото зі свого святкування єврейської Хануки.

    Судячи з коментарів до відповідного статусу з Г.Москалем, на фото - "вся буковинська еліта, тільки прем'єра з міністром юстиції не вистачає" і "не без гріха, але ж то буковинці, а значить наші!"

    Судячи з фотографій, зроблені вони в міжнародному гірськолижному комплексі «Німчич», котрий є власністю Г.Москаля. У вказаному комплексі (складається з готелю, ресторану «Червона рута», мережі магазинів сувенірів, двох гірськолижних спусків з підйомниками), Г.Москаль відзначав свій день народження 11 та 12 грудня минулого року. Цікавим є факт, що у ресторані «Червона рута», де 12 грудня проводився банкет, на сервірованому для цього столі біля місця головуючого розмістили опудало голови вовка.

    mo2.jpg
    mo3.jpg
    mo4.jpg
    mo5.jpg
    mo5.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости