ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Перший на Закарпатті світлофор на сонячній енергії встановили по дорозі на КПП "Лужанка" (ФОТО)

    23 квітня 2024 вівторок
    66 переглядів
    "Жовтий" світлофор попереджатиме водіїв, що слід скинути швидкість

    У вівторок 1 грудня у Берегові на проспекті Геологів, що веде до кордону з Угорщиною, завершили монтування світлофора, що працюватиме на сонячних батареях.

    Світлофор попереджатиме водіїв сигналом жовтого кольору про те, що слід скинути швидкість - поблизу житлові квартали, навчальні заклади (школа та дитячий садочок).
    Пристрій монтували спеціалісти з Хуста на замовлення Берегівської міської ради. Кажуть, що це перший подібний автономний попереджувальний сигнал на Закарпатті. У Берегові таких буде два - інший встановлять біля школи №3, теж по дорозі на КПП "Лужанка".
    Подібні світлофори мають також з'явитися у Виноградові та інших містах області, у тих місцях, де водії зазвичай порушують правила дорожнього руху. Скільки коштує пристрій майстри не повідомили - за їхніми словами "досить дорого, бо імпортний". Але можливо він і вартує своїх грошей - адже може врятувати чиєсь життя.
    Проспект Геологів у Берегові є досить небезпечною ділянкою для пішоходів та інших учасників руху. Деякі водії "літають" тут як навіжені. І це незважаючи на те, що на цій трасі знаходиться пункт ДАІ. Але працівників цієї служби тут не побачиш місяцями - натомість могли б непогано підзаробити...
    Якби ще по дорозі на "Лужанку" покласти автоматичний вимірювач швидкості та відеокамеру - ціни б їм не було.
    0_4822-1.jpg
    0_4822-2.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору