ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті прямо з класу медики забрали в реанімацію 14-річну ученицю. На жаль, врятувати її не змогли...

    29 березня 2024 п'ятниця
    47 переглядів
    Дівчину поховають в середу на місцевому кладовищі

    Однокласники згадують девятикласницю Віту, що трагічно пішла із життя


    Село Бедевля Тячівського району в жалобі. Сьогодні, 2 грудня, тут прощаються з юною школяркою, ученицею дев`ятого класу Вітою Михальчич. Дівчинка померла в понеділок в реанімації, куди її доставили лікарі швидкої допомоги прямо з класу.


    Однокласники згадують, що цей день починався, як і десятки інших. Школярі юрбою поспішали в класи, обговорювали уроки, знайомих і особисті справи.


    Як розповіли знайомі дівчини, вранці в понеділок Віта прийшла в школу в звичайному настрої - нічого не говорило про те, що їй нездоровиться. А може, вона просто не встигла розповісти - до того часу ще навіть не почалися заняття.


    Коли Віта зняла верхній одяг і підійшла до вішалки, вона раптом впала непритомна. Перелякані діти відразу помчали, хто куди - одні до директора, інші в учительську, треті кинулися за медсестрою. Одночасно в «швидку» надзвонювали і діти, і педагоги – у результаті приїхало кілька бригад.


    Поки лікарі намагалися повернути свідомість до Віти, в її однокласників почалися уроки в іншому класі - заняття не скасовували.


    - Потім Віту забрали в лікарню, а трохи пізніше нам повідомили, що вона померла, - ці слова педагогам даються нелегко. - Такою хорошою дівчинкою була, знаєте - доброю, спокійною. Ми знали, що вона нездорова - у неї були проблеми з легенями, часто лікувалася. Але ніколи ніяких нападів в школі не було. Цей став першим і, на жаль, останнім.


    Виявилося, у Віти була вроджена вада легенів. Швидше за все, як повідомили в Національній поліції в Закарпатській області, це й стало причиною смерті.


    У дівчинки було багато друзів - кого не спитай в селі, всі її знали дуже добре. Але після її смерті підлітки говорять про це неохоче.


    - Просто не віриться, що вона пішла, - втирає сльози одна з її кращих подруг Юля. - Ми думали, що завжди будемо разом, але, виявляється, найкращі люди залишають нас дуже рано. У те, що Вітка більше не прийде в клас - просто неможливо повірити.

    Дівчину поховають в середу на місцевому кладовищі. Попрощатися прийдуть однокласники та вчителі.

    Читайте також За життя дівчинки лікарі боролися до останнього, але...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору