ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Біля лісосмуги закарпатець знайшов купу вибухонебезпечних предметів (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    60 переглядів
    МНС Закарпаття повідомляє про смертельний арсенал.

    Це сталося в с. Холмці Ужгородського району.

    Майже три десятки боєприпасів вилучили з землі піротехніки Аварійно-рятувального загону спецпризначення в четвер, 26 листопада. Це сталося в с. Холмці Ужгородського району. Напередодні місцевий мешканець під час полювання побачив у канаві біля лісосмуги три мінометні міни й одразу ж повідомив про свою знахідку до Служби порятунку «101».
    Піротехніки, обстеживши місцевість, викопали 11 мінометних мін калібром 82 мм, 6 артилерійських снарядів калібром 76 мм і 5 артснарядів калібром 45 мм, 4 гранати й 2 підривники. Усі вибухонебезпечні предмети спеціалісти транспортували на військовий полігон у с. Оріховиця, де о 14:15 знищили.
    Рятувальники закликають закарпатців! У разі виявлення підозрілих металічних предметів, схожих на вибухонебезпечні, не чіпайте їх і не пробуйте самостійно знешкодити вибуховий пристрій. Натомість позначте місце знахідки, повідомте про це органи влади, місцевого самоврядування, міліцію або ж зателефонуйте до оперативно-рятувальної служби за номером 101, повідомили в У ДСНС України у Закарпатській області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору