ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Річка у Карпатах «забрала» частину дороги (ФОТО)

    26 квітня 2024 п'ятниця
    135 переглядів
    Повноводна Теребля розмила частину дороги місцевого значення села Кричево

    Цей відрізок дороги, який сполучає село Кричево із центральною автотрасою "Угля - Тячів", постійно піддається руйнації водних потоків річки Тереблі.

    Тож сьогодні, щоб відновити дорожнє сполучення з тячівським селом Кричево, задіяно аварійну бригаду с. Кричева та 2 одиниці техніки.

    Повноводна Теребля розмила частину дороги місцевого значення села Кричево. Цей відрізок дороги, який сполучає село Кричево із центральною автотрасою "Угля - Тячів", постійно піддається руйнації водних потоків річки Теребля. Так, під час останнього паводку, який стався декілька років тому було змито частину дороги і тоді вода рвонула на сільгоспугіддя аж до крайніх будиків сусіднього села Колодне.

    Зруйноване дорожнє полотно так і не вдалося відновити, тож було прокладено нову дорогу зовсім поруч, яку з часом більш-менш впорядкували. Однак цього разу річка разом з дорогою "підхопила" з собою ще й добрячий шмат землі. Тож на сьогодні, щоб відновити сполучення з селом, задіяно до робіт аварійну бригаду с. Кричева та 2 одиниці техніки. Загалом, щоб захистити навколишні землі, які постійно підтоплює повноводна Теребля потрібно добудувати дамбу і здійнити регулюяцію річки. Проте на це все, як завжди, не вистачає коштів.

    Марія Коваль
    0_4490-1.jpg
    0_4490-2.jpg
    0_4490-3.jpg
    0_4490-4.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    расчистку нужно делать олени