ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

За бійку, з Парасюка можуть зняти депутатську недоторканність

    20 квітня 2024 субота
    84 переглядів
    Депутатам можна бити безнаказанно?

    Народний депутат України від фракції “Блок Петра Порошенко” Андрій Антонищак в ефірі телеканалу “News one” заявив, що з Володимира Парасюка потрібно зняти недоторканість через його дії на засіданні Антикорупційного Комітету.



    “Я вважаю, що дії Парасюка є неправомірними. Це негідний вчинок для народного депутата України. Не для того нас українці вибирали, щоб ми розпускали руки і били Генерала СБУ”, — зауважив А.Антонищак.


    Нардеп вважає, що всі претензії В.Парасюка до СБУ потрібно було розглядати в судовому порядку, а не експлуатувати темою Євромайдану.


    “В.Парасюк, звинувачуючи Василя Пісного, повинен був в судовому порядку звернутися в прокуратуру, а не бійкою доводити, хто більше зробив для Майдану. Я неодноразово бачив В.Пісного на Євромайдані. Не розумію одну річ, хто сказав, що В.Парасюк — лице Майдану? А Парубій не лице Майдану? Самооборона Майдану це також не лице Майдану?”, — сказав народний депутат.


    А.Антонищак зауважив, що це не перший випадок неконтрольованої поведінки В.Парасюка.


    “Я був сотником Майдану. Ми брали участь в кожних бойових діях. От скажіть, чому я зараз нікого не б’ю?! Випадок із В.Парасюком — це істерія! Людина не вміє себе контролювати. І це вже не перший випадок. Та сьогодні це переходить всякі межі. Цей вчинок ганьбить народних депутатів та нашу країну”, — зазначив нардеп.


    А.Антонищак сказав, що головний висновок з цієї ситуації повинен зробити український Парламент, позбавивши депутатів-забіяк недоторканості.


    “Ми маємо факт нападу на представника правоохоронних органів. Народні депутати напишуть звернення до відповідних органів, які мають дати правову оцінку та відкрити кримінальну справу проти В.Парасюка. Ми, як народні депутати, повинні в Парламенті проголосувати за зняття депутатської недоторканості. А поки буде проходити розслідування цієї справи, необхідно запровадити у ВР норму позбавлення права голосування народного депутата за порушення Закону”, — зауважив нардеп.

    Як ми вже повідомляли, на засіданні антикорупційного комітету верховної ради народний депутат Володимир Парасюк вдарив ногою в спину заступника керівника головного управління з боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБУ (управління «К») Василя Пісного.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору