ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Жахлива пожежа в Ужгороді ледве не забрала десятки людських життів! (ФОТО, ВІДЕО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    36 переглядів
    На пожежі в Ужгороді врятовано 3 осіб, серед яких одна дитина.

    У вівторок, 17 листопада, до служби порятунку надійшло повідомлення про загорання в квартирі п’ятиповерхового житлового будинку на проспекті Свободи, що в Ужгороді.



    За словами очевидців, які зателефонували за номером 101 о 16:45, з вікон квартири на другому поверсі виривалось полум’я та клубки диму.


    На пожежі працювали чергові відділення 14-ї державної пожежно-рятувальної частини. Вогнеборці за допомогою висувної драбини врятували 56-річного мешканця квартири, яка й стала осередком загорання, та передали чоловіка до рук лікарів швидкої допомоги. У постраждалого попередньо було діагностовано отруєння чадним газом. Після надання йому першої долікарської допомоги, чоловік від госпіталізації відмовився.


    Рятувальники спустили по драбині 80-річну мешканку сусіднього помешкання. Через похилий вік жінка не могла самостійно вибратися з оселі. Окрім цього, пожежний-рятувальник Василь Дереч за допомогою висувної драбини через вікно врятував із задимленої квартири на третьому поверсі 5-ти річну дівчинку.


    На пожежі виникло сильне задимлення, що становило небезпеку для мешканців сусідніх квартир та квартир на верхніх поверхах, тож рятувальниками було евакуйовано 10 осіб, котрі не могли самостійно покинути власні помешкання. Професійними діями о 17:20 пожежу було локалізовано, а о 18:15 остаточно ліквідовано.


    В результаті пожежі знищено речі домашнього вжитку, холодильник, двері та електричний лічильник, окрім цього пошкоджено меблі, підлогу та закопчено стіни.


    Причина пожежі та загальна сума збитків встановлюються.


    У ДСНС України у Закарпатській області



    0_4055-1.jpg


    0_4055-2.jpg


    0_4055-3.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору