ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

127 спроб переміщення наркотиків через кордон припинено на Закарпатті

    28 березня 2024 четвер
    50 переглядів
    Закарпатська митниця повідомляє...

    У 2015 році підрозділами Закарпатської митниці ДФС виявлено 127 фактів незаконного переміщення наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів.

    Робота по протидії незаконному переміщенню цих шкідливих для життя та здоров’я речовин, спрямовувалася, в першу чергу, на виявлення та припинення каналів незаконного переміщення через кордон. Головний напрямок – проведення у взаємодії з правоохоронними органами, контрольованих поставок.
    З незаконного обігу фахівцями митниці вилучено наркотичних засобів: 1 820 таблеток БУПРЕНОРФІНУ; 768 таблеток ТРАМАДОЛУ; 117 таблеток КОДЕЇНУ; 125 грамів КОКАЇНУ; 58 грамів КАНАБІСУ. Також вилучено психотропні речовини: 27 таблеток АМФЕТАМІНУ; 0,46 грамів МЕТАМФЕТАМІНУ; 1 марка ЛСД; 1 090 марок ФЕНІЛЕТИЛАМІНУ. Крім того, вилучено 21 366 таблеток ПСЕВДОЕФЕДРИНУ та 1 800 таблеток анаболітичних препаратів.
    До правоохоронних органів, за ознаками злочину, передбаченого статтею 305 Кримінального кодексу України – 4 повідомлення (виявлення психотропної речовини) та за ознаками злочинів, передбачених ст. ст. 307, 309 КК України – 125 повідомлень.
    Щодо громадянства порушників митних правил, то слід зазначити, що це близько 82% від загальної кількості громадяни України, Угорщини та Словаччини. Також досить часто порушники митних правил мають російське, сербське, румунське та чеське громадянство, є й громадяни країн Західної Європи (Португалія, Італія, Франція).
    Відділ комунікаційний Головного управління ДФС у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору