ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Колючий дріт на кордоні допоможе Україні зблизитися з Європою?!? (ВІДЕО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    69 переглядів
    На Закарпатті відгороджуються від ЄС колючим дротом?

    Паркан почали встановлювати місяць тому не тільки в Діловому, а й в Солотвині і на україно-угорському кордоні - таких ділянках, як "Вилок" і "Лужанка".



    У той час, коли Верховна Рада трудиться над прийняттям низки "безвізових законів", на західних кордонах країни встановлюють колючі паркани.


    У мережі з'явилось відео, на якому чітко видно, що такий паркан з'явився в селі Ділове Рахівського району. Відтак, користувачі задаються питанням про те, як колючий дріт допоможе зблизитись Україні з Європою.


    Про причини його встановлення у спеціальному коментарі розповів в.о. начальника Мукачівського прикордонного загону Сергій Мельник.


    За його словами, паркан почали встановлювати один місяць тому не тільки в Діловому, а й в Солотвині і на україно-угорському кордоні - таких ділянках, як "Вилок" і "Лужанка".


    -Плануємо встановити 1 кілометр паркану у Діловому, 1 кілометр у Солотвині і по 2 кілометри на україно-угорських "Лужанці" і "Вилоку",- коментує Сергій Мельник, пояснюючи, що саме тут фіксується найбільша протиправна діяльність.


    Необхідні для встановлення паркану стовпчики прикордонникам надали лісогосподарські підприємства області за дорученням голови ОДА, а дріт був замовлений за рахунок бюджету.


    - Робиться це з метою протидії незаконному переміщенню через кордон тютюнових виробів і нелегальній міграції. Близько двох тижнів - одного місяця тому був сплеск протиправної діяльності, зараз тенденція йде на зменшення. Можливо, це пов'язано з встановленням цього паркану, адже ми можемо прикордонників з даних ділянок перенести на інші, де він ще не встановлений, - додав в.о. начальника.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору