ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

П'яний водій на автівці вилетів у кювет і попросив друга взяти провину на себе (ФОТО, ВІДЕО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    80 переглядів
    На об'їзній в Ужгороді п'яний водій на "Ладі Каліна" вилетів у кювет.

    НП сталася на об'їзній в Ужгороді, автомобілем була "Лада Каліна".



    Орієнтовно о пів на другу ночі 8 листопада активісти ГО "Спеціальний контроль" стали свідками незвичайної ситуації, пов'язаної з дорожньо-транспортною пригодою.


    Як ексклюзивно повідомили "спецконтролівці", проїжджаючи об'їзною автодорогою обласного центру Закарпаття, неподалік від вантажного терміналу вони побачили в кюветі авто "Лада Каліна". Підійшовши з'ясувати стан водія, вони помітили, що той явно перебуває в стані алкогольного сп'яніння. Розповів, що їхав не швидко і просив допомогти йому витягти авто з кювету. Через якийсь час водій - хлопець 20-22 років, з місця пригоди втік.


    Активісти "Спецконтролю" зателефонували до чергової частини ДАІ і викликали наряд. За цей час, ймовірно за дзвінком справжнього водія, на місце прибув інший хлопець - тверезий, на якого, попри безперечні докази, відзняті на відео, інспектори і оформили протокол про скоєння ДТП.


    Утім, як зауважують активісти "Спецконтролю", псевдоводій, виручаючи в такий спосіб товариша, зробив сам собі ведмежу послугу - відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення, тепер до рішення суду у цій справі у нього мають вилучити водійське посвідчення.

    0_3506-1.jpg
    0_3506-2.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору