ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Порушників на дорогах у закарпатському місті ловитимуть відеокамери! (ВІДЕО)

    24 квітня 2024 середа
    41 переглядів
    За першу партію інтелектуальних відеокамер Мукачево заплатило 3 млн. гривень.

    У Мукачеві встановили відеокамери, які можуть розпізнавати злодіїв та порушників правил дорожнього руху.



    За першу партію інтелектуальної техніки місто заплатило 3 мільйони гривень. Про це йдеться у сюжеті програми перших західноукраїнських новин "Огляд дня" телеканалу ZIK .


    Нові інтелектуальні відеокамери, які встановили по всьому Мукачевому, можуть розпізнавати номерні знаки на автомобілях, обличчя людей і навіть залишені без нагляду підозрілі предмети.


    "Встановлення такої системи відразу дисциплінує громадян, оскільки всі знатимуть, що їхні дії контролюють. Відтак, дисципліна на вулицях міста стала значно кращою", – зазначив заступник міського голови Мукачевого Олександр Галай.


    Усе відео з камер автоматично потрапляє в міськвідділ міліції. Однак стежити за ним не обов'язково. Якщо камера фіксує порушення, то одразу ж подає відповідний сигнал. Наразі система запрограмована на виявлення порушень правил дорожнього руху, масове скупчення людей, а також на ідентифікацію підозрілих предметів.


    Відео з камер спостереження правоохоронці зберігатимуть 30 днів. Наразі у місті встановили 38 таких камер, але до кінця наступного 2016 року планують збільшити кількість обладнання до 170 одиниць.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору