ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чому до цього часу не оголошено результати голосування по Ужгороду?

    24 квітня 2024 середа
    67 переглядів
    Ситуація на дільниці №210746 м.Ужгород наразі залишається незрозумілою.

    Через ситуацію на міській виборчій дільниці №210746.

    Ситуація із результатами волевиявлення на дільниці №210746 наразі залишається незрозумілою. Станом на вечір, 27 жовтня, в Ужгороді міська виборча комісія опрацювала протоколи із усіх дільниць крім однієї, де прямо під час засідання зникла печатка.
    Ситуація із результатами волевиявлення на дільниці №210746 наразі залишається незрозумілою. Спочатку була інформація, що прийнято рішення перерахувати бюлетені під час засідання ТВК, однак вона не підтвердилася.
    Голова ДВК Василь Савчина у вівторок, 27 жовтня, подав заяву, аби територіальна виборча комісія виготовила дублікат печатки. З його слів, таким чином дільниця змогла б закінчити оформлення протоколів і доставити бюлетені у ТВК. Однак у ТВК наразі на цю заяву не відреагувала.
    Натомість 27 числа члени міської виборчої комісії прийняли рішення – звернутися до УМВС із запитом до міліції щодо ситуації із зниклою печаткою.
    Як стало відомо спостерігачу ОПОРИ, надвечір 27 жовтня печатку нібито знайшли. В УМВС України в Закарпатській області ОПОРІ підтвердили факт виявлення печатки. Наразі вона проходить експертизу – чи є печаткою саме з дільниці №210746.
    Станом на вечір, 27 жовтня, бюлетені зберігаються у приміщення ДВК – в ужгородській Класичній гімназії.

    Феськов Володимир
    координатор ОПОРИ у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору